Anamaria Prodan a scris „I love you” pe nisipul din Ecuador! Cui i-a fost adresat mesajul!

 

Impresara a făcut o echipă excelentă cu familia Țociu și și-a dat frâu liber sentimentelor, mai ales că se afla departe de casă și de cei dragi.

 

Anamaria Prodan s-a alăturat echipei formate din Romică și Cătălin Țociu și a ajutat-o să obțină prima imunitate pentru Argentina. Chiar dacă a refuzat să curețe măruntaiele peștilor, impresara a contribuit la succesul echipei, reușind să-i convingă pe ecuadorieni să cumpere ceviche.

 

După ce au ajuns la cazare, Anamaria Prodan a plecat singură pe plajă. Ea a scris mesajul „I love you” pe nisip. Romică și Cătălin Țociu au prins-o din urmă și au fost curioși să știe cine este persoana de care este îndrăgostită Anamaria Prodan. Impresara a preferat să țină astfel de detalii intime doar pentru ea, preferând să dea un răspuns mai degrabă diplomat.

 

„Cui am scris eu I love you!? Nu vă spun! E secret, am scris cuiva! Am scris și copiilor mei și am scris și cuiva care îmi e drag. E un mesaj frumos pe care vreau eu să-l trimit…Fără să știți voi!”, a povestit Anamaria Prodan, la America Express


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest