Anamaria Prodan, adevărul despre presupusa relaţie cu medicul arab. Declaraţii exclusive

 


Anamaria Prodan părea că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, asta deoarece de ceva vreme se afișa la brațul unui bărbat de origine arabă și de profesie medic estetician. Cei doi păreau foarte apropiați împreună, iar gesturile făcute de aceștia dădeau de înțeles că nu sunt doar niște simpli prieteni.

Impresarea dădea senzația că Laurențiu Reghecampf e deja istorie, iar ea și iubitul arab trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, căci postau tot timpul fotografii în care erau foarte apropiați, iar descrierile erau tot timpul destul de romantice.

Totuși, recent în presă a apărut informația cum că medicul estetician arab ar fi însurat, iar Anamaria Prodan a făcut primele declarații despre ceea ce toți credeau a fi noua relație a impresarei.

Ea neagă că ar avea o poveste de iubire cu bărbatul și susține că niciodată nu a afirmat că ar fi împreună, cu toate că gesturile lor spuneau cu totul altceva.

”Mi se pare jenant. Am declarat eu că am iubit? Am pus la descrierea pozelor ”lovemyfriend” (n.r. îmi iubesc prietenul”... asta înseamnă că e iubit? Eu am acasă 3 copii de vis pe care nu pot să-i fac de râs umblând cu un bărbat însurat. Sunt Anamaria Prodan. Nu mă fac de râs. Numele mi l-am clădit greu în mulți ani. Nu apar cu bărbați însurați, nu-s amantă de meserie, nici nu am să fiu cât trăiesc. Nu mă arată lumea cu degetul, iar bărbații nu schimbă impresii între ei despre mine. Nu mă confundați! Eu sunt Anamaria Prodan. Unica”, a spus Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest