Anamaria Prodan, anunţ despre pensia alimentară pe care Reghecampf o plăteşte pentru Bebeto! Instanţa a decis suma

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Recent, instanța a decis ce pensie alimentară trebuie să plătească antrenorul pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan a oferit primele declarații despre acest subiect în exclusivitate, la Antena Stars.

Laurențiu Reghecampf îl poate lua acasă la el pe fiul său și al Anamariei Prodan de două ori pe lună, la sfârșit de săptămână, așa cum a decis instanța. Sexy impresara a dezvăluit că antrenorul s-a ”sărăcit” singur.

În ceea ce privește pensia alimentară, conform legii, Laurențiu Reghecampf va plăti pentru fiul său suma de 500 de lei pe lună, sumă ce este raportată la salariul minim pe economie, deoarece nu mai avea loc de muncă atunci când s-a luat decizia.

”Eu sunt plecată din țară. M-a sunat avocatul meu și mi-a zis că am câștigat și acest proces. Credeți-mă că nu știu cât am câștigat și m-am și plictisit de toate știrile, că îl sărăcesc pe Laurențiu Reghecampf. Nu. Fiecare om se sărăcește singur. Nimeni nu face ceva împotriva familiei, el este, încă, familia noastră. Până la divorț el este încă soțul Anamariei Prodan și tatăl copiilor mei și așa trebuie să rămână, tatăl copiilor mei, întotdeauna”, a declarat Anamaria Prodan.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest