Anamaria Prodan, atac la Reghecampf după ce s-a ales cu pensia alimentară redusă: “Copilul meu nu e bătaia lui de joc”

 


În urmă cu doar o zi, Anamaria Prodan a răbufnit pe rețelele de socializare în privința pensiei alimentare cu mult mai mici decât ar fi dorit să fie. Instanța a decis ca Laurențiu Reghecampf să îi ofere lui Bebeto o pensie alimentară mult mai mică decât ar fi cerut inițial Anamaria Prodan. După această decizie, sexy impresara a declarat că nu vrea nimic din partea lui Laurențiu Reghecampf . După prima reacție, urmează cea de-a doua.

Anamaria Prodan a fost foarte deranjată de faptul că Laurențiu Reghecampf a cerut judecătorilor să plătească pensie alimentară, dar și de faptul că aceștia au hotărât o sumă mult mai mică. După ce a reacționat prima dată, acum sexy impresara a postat un nou mesaj pe rețelele de socializare. Ea spune că nu dorește nimic din partea lui Laurențiu Reghecampf și este de părere că antrenorul de fotbal își umilește copiii.

‘’Copilul meu nu este bătaia de joc a lui Reghecampf. Noi nu ne umilim în fața judecătorilor și a țării să cerem pensie alimentară sau program de vizită. Ăsta e Reghecampf care își umilește sistematic copiii și își arată caracterul. Noi zâmbim amar și ne rugăm să-l ierte Dumnezeu și băiatul lui căruia îi crapă obrazul de rușine pentru ce face tatăl lui!’’, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare, deranjată de tot ceea ce se întâmplă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest