Anamaria Prodan, avocatul apărării în scandalul care îl are ca protagonist pe Ciprian Marica: „Un idol al femeilor”

 

Anamaria Prodan se numără printre puținii oameni care au sărit în apărarea lui Ciprian Marica, după ce majoritatea s-a axat în a-l critica și în a blama acțiunile sale. După ce a fost prins într-o cameră de hotel cu soția unui alt bărbat, finanțatorul echipei Farul Constanța a fost pus la zid într-o manieră brutală de toți cei care, altădată, îl respectau.

Enervată la culme de toate injuriile aduse fostului mare fotbalist, Ana Maria Prodan a răbufnit și a postat un mesaj acid pe contul său de socializare în care a ținut să precizeze că viața profesională și viața personală sunt două chestiuni distincte, care trebuie tratate în maniere diferite.

Da, in Romania oricine poate sa te filmeze și sa scrie ce i taie capul și mai ales sa rămână nepedepsiți ! Viața privată este privată și nimeni pe pământ nu are dreptul sa se bage și sa facă mizerii!” a fost o parte din mesajul postat de Ana Maria Prodan.

Mai mult decât atât, impresara a adăugat că atâta timp cât la mijloc este vorba și de copii, criticile și răutățile ar trebui diminuate considerabil, din respect pentru cele două familii implicate.

Copiii celor 2 familii nu trebuie sa trăiască cu așa ceva sau sa vadă așa ceva ! Nu iau apărarea nimănui. Spun doar ca nu are nimeni voie sa arate așa ceva și sa distrugă viața cuiva ! Dar in viața asta totul se intoarce ! Nu uitați ! Toți cei ce au făcut mizerii au rămas săraci , in scaune cu rotile , dementi sau bătuți se soarta ! Cei ce scriu așa ceva se bucura când fac rău și se bagă in așa ceva sunt clar fatalai! CLAR!!!”, a mai scris impresara, pe contul de Instagram. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest