Anamaria Prodan crede în prietenie adevărată, chiar dacă a fost trădată: „Rămân doar cei care trebuie”

 

În exclusivitate la Antena Stars, sexy-impresara a vorbit despre cât de importanți sunt prietenii în viața ei, dar și ce face atunci când așteptările din partea acestora îi sunt trădate.

 

Anamaria Prodan a dovedit că este o femeie puternică. A trecut peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf, bărbatul alături de care a fost aproape un deceniu și jumătate. A strâns din dinți a arătat tuturor că este una dintre cele mai de succes femei din România.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, ea a acordat un interviu în care a vorbit despre cât de importanți sunt prietenii în viața sa: Prietenia este ceva ce astăzi banii au distrus-o. E ceva unic, ceva ce toată lumea ar trebui să aibă. Toată lumea ar trebuie să fie binecuvântată cu prieteni. Eu am câțiva, de-o viață. Nu a acontat că am avut bani sau haine de ultimă fiță. Ei au stat lângă mine. Am câțiva prieteni care lumi răspund la orice oră.

 

Impresara a mărturisit că preferă să glumească pe seama celor care i-au trădat așteptările: Sita se cerne întotdeauna și rămân doar cei care trebuie să rămână. Doar oamenii mici se răzbună, fac glume cu ei de fiecare dată. E mai rău așa. Când ignori e rău, rău. Dacă vreau să îi înțep, fac glume.”, a mai spus impresara


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest