Anamaria Prodan, declarații exclusive la Antena Stars după dezvăluirile lui Reghecampf: „M-am chinuit doi ani să ascund urmele urâte!”

 

Sexy-impresara a răspuns acuzelor lui Reghecampf, după ce acesta a spus că s-a despărțit de ea din cauza incidentului cu Dan Alexa.

 

Într-o intervenție la Antena Stars, Anamaria Prodan nu și-a menajat deloc ultimul partener oficial. Ea a avut o reacție virulentă la adresa acestuia. „Ce fac bărbații slabi în general? Cum își pot ascunde slăbiciunea, decât lovind într-un om puternic. Ce să spună Reghecampf?! Reghecampf este un mincinos patentat. La toate emisiunile ieșea și spune ”Cum?! Soția mea?! Păi este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat pe Pământ. Dacă se întâmpla așa ceva nu mai existam noi”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

 

Cum în cadrul interviului acordat, antrenorul Universității Craiova a menționat că nu există filmări sau dovezi care să arate că el i-a fost infidel în trecut Anamariei, impresara i-a dat replica și a spus că acele imagini există, dar ea a fost cea care a avut grijă să nu apară, pentru a păstra imaginea familiei nepătată.

 

„Altă dovadă de prostie și slăbiciune. El nu face față interviurilor în primul rând. (...) El, de fapt, a spus adevărul aruncând cu ceva rău în alții. Nu a fost filmat? Păi cât m-am chinuit să nu dea pozele de prin păduri. Când țipam și mă luam în piept cu presa că nu e Reghecampf prin păduri, că mașina noastră nu este dată altor amante, ci că e dată la un prieten. M-am chinuit doi ani să ascund urmele urâte să nu cumva să se facă de râs și să ne facă de râs și pe noi.”, a mai spus impresara.

 

Pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan l-a făcut „papagal” pe cel cu care se află în proces de divorț. ”Papagalii vorbesc mult și frumos dar nu pot zbura și nu pot face lucruri mărețe , vulturii sunt silențioși și de fiecare data zboară atât de sus incat ating cerul”, a spus Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest