Anamaria Prodan, despre preotul Calistrat Chifan: "Nu are nimic sfânt în suflet, și nu are nicio legătură cu biserica!"

 

Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași, este anchetat de polițiști după ce a lovit o femeie, chiar în curtea bisericii. Acesta a fost surprins în timp ce lovea cu pumnul sau palma dreaptă o femeie, iar mai apoi aceasta s-a prăbușit la pământ.

În urmă cu ceva vreme, preotul a desființat-o pe Anamaria Prodan pentru bătaia cu Reghecampf, iar acum, el a fost surprins lovind o femeie. În exclusivitate la Antena Stars, Anamaria Prodan a vorbit despre imaginile în care părintele este violent cu o enoriașă.

"Pe mine nu mă interesează că a vorbit despre mine, este vorba despre faptul că biserica este sfântă. Biserica trebuie să fie ceva sfânt din toate punctele de vedere. (...) Aici vorbim despre un bărbat care aruncă noroi în lăcașul sfânt, atuncă cu noroi în tot ceea ce înseamnă credință în țara aceasta. Biserica a început să aibă din ce în ce mai multe probleme în ultima perioadă cu oameni de această factură... un bărbat care ridică mâna la o femeie, mai ales ca preot, este fără cuvinte. Nici nu pot să mă uit la așa ceva. Acest om trebuia să fie un exemplu.", a spus Anamaria Prodan.

"Am văzut imaginile (...) cred cu tărie că un preot care se bagă în subiecte mondene, de presă, nu are nimic sfânt în suflet, și nu are nicio legătură cu biserica. (...) Dacă el reprezintă Biserica Ortodoxă, înseamnă că noi, ca neam, avem probleme mari. Dacă acest om nu este pedepsit de însăși Biserica Ortodoxă, de capii bisericii, și el va sta în continuare și va lovi în continuare și alte femei, și copii (...) atunci această instituție probabil se va desființa pentru că nimeni nu va mai avea încredere în așa ceva.(...)Acest părinte merită arestat!", a mai spus impresara.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest