Anamaria Prodan, dezvăluire sfâșietoare! Care au fost ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan, de pe patul de moarte

 

Ionela Prodan s-a stins de viață în urmă cu doi ani, în luna aprilie. Iar trecerea în neființă a mamei sale a lăsat în sufletul Anamariei Prodan un gol imens pe care înceacă să îl astupe cu amintirile pe care încă le are cu femeia care i-a dat viață.   

Anamaria Prodan și mama sa au avut o relație extrem de specială și deschisă, astfel că pierderea Ionelei Prodan a sfâșâiat-o de durere pe celebra impresară. Tocmai de aceea cuvintele mărturisite de cea care i-a fost alături necondiționat, pe patul de moarte, au rămas adânc întipărinte în memoria vedetei.

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a dezvăluit ce i-a spus mama ei în ultimele momente de viață. Înainte să se confeseze, impresara a ținut să îi adreseze câteva cuvinte de recunoștință pentru tot ce a învățat de la ea.

„Noi oamenii numai asta avem pe pământ, familie și copii, nu bani. E cel mai frumos lucru pe care poate să-l aibă un om. Am luat totul de la ea, și bunele și relele, mama m-a învățat să nu uit de unde am plecat, să respect, să iubesc oamenii”, spunea Anamaria Prodan.

Confesiunea a continuat cu ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan pe care i le-a adresat fiicei sale, atunci când sufletul ei se pregătea să se înalțe la Ceruri: „Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost să avem grijă de noi și de copii”, dezvăluia Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest