Anamaria Prodan, dezvăluire uluitoare! Cum s-a trezit Laurenţiu Reghecampf cu băiatul lui la uşa amantei

 

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se termină aici, ci impresara continuă să facă declarații tranșante despre povestea lor și divorțul tensionat. Ea a povestit la Antena Stars, în exclusivitate, momentul în care Bebeto, fiul de 13 ani, l-a surprins pe acesta cu amanta.

”I-a deschis pe telefon locația și l-a urmărit, iar la ora 6 dimineața a bătut la ușă, la amantă, iar noi eram pe telefon cu cel mic. A plecat cu șoferul meu (...)”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Mai mult de atât, Anamaria Prodan s-a mai legat și de momentul în care Laurențiu Reghecampf a spus în podcastul unde a făcut declarații despre bunurile pe care le-a luat fetelor ei. Impresara susține că nu are dreptul să spună așa ceva și nu trebuie să implice copiii în scandal.

”Cum să vorbești tu ca părinte să spui că eu le-am luat casă, discuția dintre noi nu contează, ne certăm pe bani, avere, tot ce ai luat din casă. Dar tu să îndrăznești să vorbești de copiii familiei noastre, de copiii tăi mă, nimeni pe stradă care ești”, a mai zis Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest