Anamaria Prodan, din ce în ce mai îndrăgostită de Ronald Gavril: „Fericiți și liniștiți”

 

Sexy-impresara se simte excelent lângă pugilist și nu precupețește niciun moment și nicio situație să-și împărtășească trăirile.

 

Anamaria Podan este într-un basm din care parcă nu vrea să revină cu picioarele pe pământ, de fiecare dată când este alături de iubitul ei, pugilistul Ronald Gavril. Faptul că îndrăgostiții se simt minunat împreună se observă de la bun început, de când a făcut publică relația cu partenerul ei. Sexy-impresara s-a arătat recunoscătoare pentru susținerea pe care a primit-o necondiționat din partea partenerului ei. Drept urmare a scris o frumoasă declarație de iubiri, alături de o poză cu pugilistul, din Chișinău.

 

”Noi doi departe de tot …de probleme …fericiți și liniștiți …ne trăim viața și povestea frumos intr un loc minunat. Ronald Gavril, îți mulțumesc ca ești parte din viața mea ️🥇”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

 

Impresara i-a mulțumit lui Ronald și familiei lui și pentru că i-au fost alături la debutul în cariera de actriță. ”Sunt onorată că vă am, astăzi, aici, alături de noi. Mai ales că pentru mine este o dublă semnificație. Mama mea a fost căsătorită cu un domn din Bacău, o dulceață de om. Alături de mine, astăzi, se află incredibilul Ronald. Am emoții mari. Este totul meu. Mulțumesc mamei lui că a făcut un asemenea băiat și familiei lui că a crescut o minune de om. Am emoții foarte mari, ca niciodată astăzi”, a declarat Anamaria Prodan, la premiera filmului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest