Anamaria Prodan, donație fabuloasă pentru două spitale! A rugat toți greii fotbalului să i se alăture! “Degeaba îi aplaudăm”

 
+5 click pentru
galerie

Anamaria Prodan este una dintre vedetele care se implică activ în lupta pandemiei de coronavirus! Frumoasa impresară a donat un număr impresionant de materiale saninare pentru două spitale din România. Contactată de reporterii Spynews.ro, soția lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că își dorește ca greii fotbalului să contribuie și ei, dat fiind că nu duc lipsă de bani.

Anamaria Prodan a uimit pe toată lumea cu gestul făcut pentru cele două spitale românești. Impresara nu a stat pe gânduri și a achiziționat, alături de finul ei, fostul fotbalist al Timișoarei, Moise Olariu, multe materiale sanitare pentru două unități spitalicești, mai precis, Victor Babeș din Timișoara și Spitalul Fundeni din București, potrivit Spynews.ro.

În ce constă donația

Anamaria Prodan și Moise Olariu au donat 800 de combinezoane, 1000 de măsti de protecție și zeci de litri de alcool sanitar. În zilele ce urmează, mai trebuie să ajungă alte 2000 de măști de protecție pentru doctorii care luptă cu virusul COVID-19. În GALERIA FOTO puteți vedea materialele donate.

„Este o munca de echipa. Fiecare trebuie sa aibă un rol în această lupta cu acest virus. Chiar dacă este un rol mare sau mic. Nu putem doar să aplaudam, să facem desene, să facem clipuri pentru Instagram. Hai să băgăm mâna în buzunar să ajutam spitalele și medicii. Degeaba îi aplaudam dacă ei nu au cum să se protejeze sau cum să ne ajute! Degeaba claxonăm sau punem imnul dacă nu donam bani sau materiale sanitare. Medicii mor înaintea noastră deoarece nu au cum să se protejeze”.

Apel pentru greii fotbalului

Anamaria Prodan a apelat la ajutorul tuturor oamenilor care au conturile doldora de bani datorită fotbalului și i-a rugat să își atribuie fiecare un rol în lupta împotriva noului coronavirus.

„Dacă Dumnezeu v-a ajutat să strângeți averi să aveți o situație finaciare foarte bună... donați către aceste spitale și ajutați medicii să ne salveze! Voi, cei din fotbal! Ați făcut milioane datorită fotbalului! Ați ajuns cunoscuți datorită fotbalului. Luați o parte din ce v-a dat fotbalul și ajutați voi acum fotbalul sa înceapă cât mai repede! Dacă vom posta pe net, dacă vom aplauda la bacon dacă vom dansa în casă, încet incet totul va muri! Lumea va muri și fotbalul va muri! Daca eu și finul meu Moise Olariu, fost fotbalist al Timișoarei, nu am ezitat o secundă și am achizițonat paleți întregi de combinezoane, mănuși, măști, alcool, și cei din fotbal pot face un efort să ajutam și să ne ajutăm”, ne-a mai spus Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest