Anamaria Prodan, după ce pozele cu ea goală au apărut pe internet: „O să plătească cumplit!” / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Fotografii incitante cu sexy-impresara fac înconjurul internetului. Vedeta a reacționat în exclusivitate pentru Spynews.

 

Aseară au circulat pe internet poze cu Anamaria Prodan complet goală. Impresara s-a pozat singură, în fața oglinzii, în costumul Evei. Ea susține că niciodată, până acum, nu au existat imagini cu ea goală pe rețelele de socializare, și, mai mult decât atât, singura persoană care le-ar fi avut ar fi nimeni altul decât Laurențiu Reghecampf, soțul ei. Pentru spynews.ro, ea a povestit că respectivele fotografii le-a trimis acum ceva vreme soțului ei, după ce se întorsese de la sală. Ea nu îl consideră pe acesta vinovat pentru că pozele cu ea goală circulă pe internet, ci a dat de înțeles că actuala iubită a acestuia ar fi fost responsabilă de răspândurea imaginilor.
 

”Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea. Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Spynews.ro .

 

Anamaria Prodan crede că amanta soțului ei, Corina Caciuc, le-a publicat și le-a dat mai departe, pentru ca ele să devină virale, peste tot. Sexy impresara a declarat că persoana care i-a dorit răul și care a trimis fotografiile peste tot o să plătească cu vârf și îndesat, iar Anamaria Prodan a făcut deja toate demersurile legale în acest sens. ”La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a adăugat sexy impresara.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest