Anamaria Prodan, gata să-i acorde divorțul lui Reghe, cu o condiție: „Apoi să dispară o mie de vieți”

 

Sexy-impresara susține că Laurențiu Reghecampf este jucat pe degete de Corina Caciuc, fiind șantajat și telecomandat de aceasta.

 

La Antena Stars, Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri incredibile. Sexy-impresara susține că iubita Corina Caciuc îl șantajează pe Laurențiu Reghecampf, și de aceea acesta face tot ce dorește amanta. Sexy-impresara susține că antrenorul a fost șantajat de Corina Caciuc inclusiv în ziua în care și-au reînnoit jurămintele, acesta fiind motivul pentru care ar fi dispărut de la petrecere.

 

Practic, potrivit spuselor Anamariei Prodan, Reghe ar fi controlat de amanta sa, de aceea ar fi și transferat bani din conturile copiilor în contul acesteia. Mai mult, Corina Caciuc ar avea putere de decizie pe toate planurile, acesta fiind motivul pentru care antrenorul nu și-a văzut copilul pe care îl are cu Anamaria Prodan de luni de zile

 

„De-acum încolo va da socoteală. Din moment ce ai puțin creier, iar eu am crezut toată viața că are creier, și că l-am învățat atât de mult în viață, să fie demn. Iar tu să îți faci ședințe cu o neica – nimeni, o necunoscută, una pe care ști că ai adus-o prin casă pentru care ai făcut toate nenorocirle pământului… Presa îmi dă poze cu mașinile mele, ale familiei mele, și „Gură de aur”, cum se numește fata asta, trage de portieră că nu știe în ce direcție se deschide portiere, atunci ai o problemă cu mine. Atunci i-am spus lui Reghe că dacă ne rupe portiera, trebuie să așteptăm 6 luni pentru piese de schimb”, a răbufnit sexy-impresara la Antena Stars.

 

Într-o lună și jumătate, cei doi urmează să se prezinte la primul termen în procesul de divorț, dar până atunci mai sunt acțiunile penale înaintate de Anamaria Prodan: „Pe 7 februarie e primul termen la divorț, dar până atunci sunt procesele penale, în care Reghecampf trebuie să spună unde s-au dus banii. Cu pozele la fel, trebuie să vedem cum a dat pozele cu mine. În 49 de ani, nimeni de pe pământ nu a avut vreo fotografie cu mine goală. Dacă a șters mail-ul înseamnă că domnișoara Gură de Aur are acces la mailul lui”.

 

Dacă nu are voie să vină acasă să-și vadă copilul, înseamnă că nu are voie nici telefonul în mână să-l țină. Tot orașul se distrează! Când ajungi așa, mai bine te bagi sub pământ, dispari undeva să nu te vadă nimeni. L-am întrebat de ce a transferat banii copiilor lui și m-a rugat să-l iert și s-a jurat pe copiii lui că a șters tot și că nu-l mai șantajează amanta. (...) Și după ce a făcut nunta a avut mesaj că dacă nu pleacă în 30 de minute e belea mare. Oare cu ce te poate șantaja o astfel de femeie ca după nuntă și după ce te iartă de cinci ori familia să dispari fără să mai dai un semn?!”, a mai dezvăluit impresara.

 

Anamaria Prodan a spus că e dispusă să-I acorde divorțul lui Reghecampf, dar cu o condiție: să-I dea înapoi tot ce i-a luat. „Trebuie să aducă înapoi tot ce a furat și e liber să plece, să dispară pentru 1000 de vieți. Vorbim de sume mari, pe care amanta și neamul ei dacă se nășteau de 4 miliarde de ori nu puteau să vadă sumele astea. Amețeau când le citeau. Nici măcar nu e vina ei, e vina omului că și-a bătut joc de averea copiilor lui”, a spus impresara în cadrul interviului


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest