Anamaria Prodan îl acuză de furt pe Laurențiu Reghecampf. „A plecat cu cele mai valoroase ceasuri și le-a vândut!”

 

 Anamaria Prodan a continuat atacurile la adresa lui Laurențiu Reghecampf, pe care, mai nou, îl acuză că ar fi plecat de acasă cu mai multe ceasuri de valoare, pe care le-ar fi vândut!

Anamaria Prodan îl acuză de furt pe Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara a dezvăluit noi informații șocante despre fostul ei partener de viață.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorţ, iar scandalul nu se mai termină! Sexy-impresara a dezvăluit, în cadrul unui podcast moderat de Codin Maticiuc, că soţul ei i-a cerut scuze pentru că a fost infidel, iar după ce a discutat și cu copiii lui a plecat și a luat cu el două ceasuri foarte valoroase, pe care le-ar fi vândut! Totul s-a petrecut în ultimele luni de căsnicie, după fost nunta de cristal pe care cei doi au făcut-o pe 1 iunie 2021.

„Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă, pe 1 iunie. Pe 1 iunie, eu îl credeam când spunea că a terminat cu… Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe. Dacă omul a venit și mi-a spus: „Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu, eu nu eram, te rog, iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar… „. Gata, hai să fim fericiți! Hai sa trecem peste”, a declarat Anamaria Prodan.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest