Anamaria Prodan, impresionată de gestul lui Alex Bodi față de fosta lui soție. „Puţini bărbaţi mai sunt pe lume!”

 

Anamaria Prodan, impresionată de ultimul gest al lui Alex Bodi. Afaceristul s-a despărțit de Ema Uta și a lăsat de înțeles că ar putea relua relația cu fosta lui soție, Iulia Sălăgean.

„Eu și fosta mea iubită ne-am înțeles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de Iulia. Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente. Nu vreau sa accept un scandal între Iulia și Ema.(…) Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea. Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, dacă nu îmi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot”, a spus Alex Bodi într-un live pe TikTok.

Gestul afaceristului a făcut-o pe Anamaria Prodan să transmită un mesaj public în mediul online. „Felicitări!!! Puțini bărbați mai sunt pe lume… restul… rahați”, a scris Anamaria Prodan pe contul de Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest