Anamaria Prodan, în lacrimi pentru fiica ei: "Plâng de fericire!"

 
+2 click pentru
galerie

Anamaria Prodan este o femeie de succes, cu o familie mai mult decât împlinită. Laurenţiu Reghecampf e dorit de mai multe echipe, iar Ana nu-şi mai vede capul de oferte. Vedeta are însă şi altfel de emoţii acum. Cele două fete ale ei, Rebecca şi Sara au pornit-o pe un nou drum.

Rebecca şi Sarah calcă pe urmele celebrei lor mame. Prodanca e tare mândră de fetele ei, care au devenit vedete, încă de la o vârstă fragedă. Rebecca e deja un model de succes, în timp ce Sarah îl moşteneşte pe tatăl ei. Prodanca are lacrimi în ochi atunci când vorbeşte de fetele ei. 

"Sunt foarte mândră. Mi-am dorit foarte mult ca cele două fete ale mele să calce pe urme cumva pe urmele femeilor din familia Prodan. Cum eu am călcat pe urmele mamei, nu neapărat pe linia muzicală, dar ca şi performanţă, aşa am vrut ca fetele mele să-şi găsească un drum în viaţă şi să-l urmeze frumos. Sarah a luat de la tatăl ei exact ce era mai frumos, talentul pentru baschet. Rebecca a luat de la mine chestia asta de artă şi amândouă şi-au găsit un drum în viaţă. Le voi susţine, plâng de fericire de fiecare dată când le văd pe podium şi pe terenul de joc," a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Rebecca are deja semnate contracte cu o celebră agenţie din New York, dar nu-şi neglijează nici studiile. Adolescenta a făcut primii paşi în modă la 14 ani ajutată de top modele precum Claudia Neghină sau Ioana Francia.

"Pot să spun cu mândrie că este model profesionist. Prima dată m-am uitat că era foarte înaltă, creştea ca Făt-Frumos din poveste şi prietenul nostru drag, Nicu Gheară mi-a zis că pe Rebeccca o vom face model," a adăugat vedeta.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest