Anamaria Prodan, ironii în sala de judecată la Reghe: "Mă iubeşti de leşini!"

 


Anamaria Prodan către Reghecampf, la procesul de divorţ: „Mă iubești de leșini!”. Sexy-impresara a dezvăluit cum au decurs lucrurile la al doilea termen din procesul de divorţ.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit după o lungă perioadă față în față, la al doilea termen din procesul de divorț. „O zi normală ca toate din ultimul an… urățele, penibile. Mi s-a părut penibil că nu și-a salutat copiii, nu i-a atins, nu s-a uitat la ei nici după un an. Cel mai urât lucru. Doi la mână, așa cum este el și ce a făcut din viața lui, din viața tuturor, refuză să meargă la notar, nu vrea să mergem să închidem să nu știe nici vântul nici pământul”, a spus Anamaria Prodan.

Sexy-impresara a mărturisit că au existat și câteva glume între ea și Reghecampf. „Am râs de câteva ori când glumeam cu el de față cu toată lumea și i-am zis: „Ia uită-te la mine, că te tot ascunzi, mă iubești de leșini!”. El așa este, el ne iubește foarte tare, dar nu mai poate să dea înapoi. Orice ar zice toată lumea, el și-a dat seama, el a fost păcălit. Când a realizat despre ce este vorba, când a văzut ce trecut glorios avem toți, în momentul ăla nu a mai avut cum să dea înapoi. Îi vine un copil într-o lună sau când naște fata asta”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest