Anamaria Prodan, mesaj sfâșietor la doi ani de la moartea Ionelei Prodan! „Iubirea vieții mele”

 

Au trecut doi ani de când Ionela Prodan a pierdut lupta cu o boală crudă. Dar chiar și așa, oamenii care au iubit-o nu o vor da niciodată uitării, mai ales când vine vorba de familia sa. Astfel că Anamaria Prodan a postat un mesaj extrem de emoționant pe pagina sa personală, pe care i l-a adresat în totalitate, celei care i-a dat viață și pe care, astăzi, nu o mai are alături.

Data de 16 aprilie 2018 va avea, întotdeauna, o semnificație în sufletul Anamariei Prodan, pentru că a fost ziua nefastă în care mama sa a încetat să îi fie alături, din cauza unei boli crunte de pancreas.

Astăzi, la doi ani de la trecerea în neființa a Ionelei Prodan, Anamaria Prodan a postat pe contul său personal de socializare, un mesaj sfâșietor, încărcat cu foarte multe emoții, în care a mărturisit că nu trece zi în care să nu se gândească la ea și în care să nu o poarte în suflet.

”🥺sa te odihnești in pace Draga mea MAMA ... iubirea vieții mele ... nu exista zi sa nu te am in inima, in suflet și in minte. Ești in toată fiinta mea forever ️”, a scris Anamaria Prodan. 

Reamintim că Ionela Prodan a murit într-o luni, pe data de 16 aprilie, la ora 21:00, la Spitalul Elias, din cauza unei afecțiuni grave la pancreas. În ciuda tuturor tratamentelor și îngijirilor medicale, medicii nu au mai putut face nimic.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest