Anamaria Prodan nu l-a uitat pe Reghe nici la căpătâiul mamei ei: „Se învârte în mormânt și dă să iasă să-l salveze”

 

Impresara a comemorat 4 ani de la dispariția Ionelei Prodan și, vrând – nevrând, l-a adus din nou în discuție pe Laurențiu Reghecampf, cu care este în proces de divorț.

 

Împreună cu câțiva apropiați, Anamaria Prodan a fost astăzi la cimitirul Bellu să-și pomenească mama, de la a cărei trecere în lumea celor buni s-au împlinit patru ani. Îndurerată de pierderea suferită, impresara nu l-a uitat nici pe Reghe, aducând în discuție datoriile pe care antrenorul le-ar avea la defuncta ei mamă. Anamaria Prodan nu a înaintat concret o sumă a datoriilor, dar a lăsat să se înțeleagă că acestea ar fi imense, spunând „milioane!” Anamaria Prodan spune că în timp ce se afla cu mama ei la diferite tratamente în diverse țări, Laurențiu Reghecampf era în Emirate și de atunci ar fi început să fie un om cu totul diferit.

 

”Reghecampf e cel mai dator la mama, nu eu. Milioane... Ăsta e fost regretul vieții mele, durerea că exact în perioada în care Reghecampf trebuia să fie alături de mine, de familie, de noi toți, el în anul ăla a luat-o razna, lui i s-a părut că vai, dacă eu am plecat cu mama prin Cuba, Mexic, Turcia, prin toate țările ca să o salvez..el a rămas singur și a căzut în nenoricirea asta a vieții încât mama mea cred că se învârte în mormânt și dă să iasă să-l salveze pentru că l-a iubit atât de mult, era atât de fericită că era mândru. Asta era mândria pe care eu i-o imprumtam așa”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

 

Impresara a mai tras concluzia că soțul ei s-a schimbat radical chiar atunci, când ea și-a pierdut mama. Anamaria Prodan spune că aceea a fost perioada critică în cuplu, care a dus în cele din urmă la despărțire. ”El nu a mai venit din Emirate, a venit la înmormântare și practic el, dacă dau timpul înapoi, el de atunci a luat-o pe drumurile lui”, a mai zis Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest