Anamaria Prodan nu se mai ascunde: „Love u!” Cine e bărbatul misterios cu care s-a pozat

 

Anamaria Prodan s-a fotografiat recent la restaurantul unui hotel din Dubai, în compania unui prieten de origine arabă, de profesie medic plastician. A postat fotografia pe rețelele sociale, alături de un mesaj care a stârnit reacții din partea internauților.

În descrierea pozei, Anamaria Prodan a folosit hashtag-ul „love u” și a pus multe stickere cu inimi. Cei doi sunt foarte zâmbitori și apar ținându-se de mână. Nu putem ști dacă între Anamaria Prodan și doctorul Ashary este doar o simplă prietenie sau e ceva mai mult, însă e destul de evident că se simt foarte bine unul în compania celuilalt.

Bărbatul din postarea impresarei este un medic plastician arab, pe nume Al Ashary, care locuiește în Dubai. El a făcut studiile în Germania, de unde este și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

În ultima vreme, Anamaria Prodan postează tot felul de mesaje pe rețelele sociale care le ridică fanilor multe semne de întrebare. „Deja locuiește în inima mea. Și plănuiesc să fac orice ajustări ar fi necesare ca să fie o casă sigură pentru el, să locuiască în ea pentru totdeauna și să nu simtă niciodată nevoia să se mute. O să o demolez dacă e nevoie, o să o reconstruiesc și o să o fac invincibilă, imună la cutremure, furtuni și incendii”, a transmis Prodan, mulți intuind că a folosit un pasaj dintr-o carte pentru a-și descrie viața personală.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest