Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghe a fost dat afară de la Craiova: ”Am pierdut șirul anilor…”

 

Sexy-impresara pune nereușita soțului ei pe seama relației extraconjugale cu Corina Caciuc, care nu i-a dat deloc liniște acestuia în ultima perioadă.

 

Laurențiu Reghecampf a încheiat colaborarea cu Universitatea Craiova, cu un an înainte de expirarea contractului. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, nu a putut trece peste faptul că acesta nu a cucerit niciun trofeu în acest sezon și a considerat oportun să-l dea afară. Reacția Anamariei Prodan nu a întârziat să apară.

 

Chiar dacă spune că se roagă să-i meargă bine lui Reghecampf, Anamaria Prodan consideră că acesta a ajuns într-un punct foarte sensibil al carierei de antrenor, care se află într-un declin evident. „Când nu ai rezultate, ca antrenor, ești demis. Asta e viața. Vă spun sincer, eu mă rog pentru el să nu stea mult pe tușă și să-și găsească un angajament. Dar, și să reușească. În acest moment, el se află într-un moment delicat, cel puțin în România. Dacă va mai prelua o echipă din România și nu va reuși, atunci va fi compromis, Și profesional și personal. De ce? Pentru că de cinci-șase ani nu a mai avut nicio performanță, nici nu mai știu exact, am pierdut șirul anilor. Cred că din Arabia, de la Al Hilal, când a jucat finala Champions League Asia, deci sunt mai mulți ani (n.r. – 8 ani)”, a spus Anamaria Prodan la digisport.ro.

 

Încă soția lui Reghecampf apreciază că deciziile luate de acesta în viața personală se răsfrâng asupra carierei profesionale: „E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la amante, la cum să-ți furi familia. El a avut rezultate doar atunci când a fost liniștit. Și-a distrus munca în ultimii ani. A crezut că a atins cerul cu mâna și a ajuns milionar, dar nu este deloc așa. Este jenant să ajungi să te dea afară din Arabia Saudită. Din păcate, a ajuns batjocura tuturor. Nu mai are respectul copiilor, al familiei. Va ajunge foarte, foarte rău dacă nu-și va găsi repede ceva”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest