Anamaria Prodan, reacție fără precedent după ce Reghe s-a afișat cu Corina Bilcon: „De astăzi gata!”

 

Sexy-impresara a avut o reacție vehementă după ce și-a văzut soțul cu noua cucerire.

 

După ce a văzut imaginile cu Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon, sexy-impresara nu s-a mai putut abține și a izbucnic. Ea a spus că bărbatul cu care a stat împreună mai bine de un deceniu nu merită respectul nimănui, că este o cauză pierdută. Ea a mărturisit că nu vrea ca băiatul ei, Bebeto, să-l mai vadă în astfel de situații precum fotografia care face deja înconjurul internetului în care acesta apare alături de Corina Bilcon.

 

”Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf”, a spus vedeta pentru realitateasportivă.net.

 

Anamaria Prodan a continuat să fie acidă la adresa soțului și, cu ironie, a spus că îi dorește baftă acestuia. „De astăzi gata! Am închis `forever` subiectul `gâsca păcălită de, să zicem drăguț, vulpe`. Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă. Sau sa se mai poată uita în ochii jucătorilor acestei ţări, a patronilor, a președinților”, a spus sexy-impresara.

 

Anamaria Prodan a spus că băiatul ei, Bebeto, îi e alături și e de părere că tatăl său s-a rătăcit în toată această perioadă. ”Sper ca toți acești oameni din fotbal sa le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viață. Noi am mers mai departe, cum a spus băiețelul meu superb Laurentiu jr, considerând că tati s-a rătăcit și încă nimeni nu îl găsește”, a declarat Anamaria Prodan, pentru realitateasportiva.net.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest