Anamaria Prodan, replică pentru Silvana Peng, după ce "cuscra" lui Reghe a spus desprea ea că este o "fostă Caciuc": "Tăntălăul meu soț..."

 


Anamaria Prodan i-a răspuns Silvanei Peng, cuscra lui Reghe, care i-a reamintit că și ea a fost în locul Corinei Caciuc, acum 13 ani, când s-a băgat în căsnicia antrenorului. Prodanca susține că mama Asianei Peng nu știe despre ce vorbește când spune că ea l-ar fi despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta lui soție, Mariana Pfeiffer.

Anamaria Prodan a comentat declarațiile pe care mama Asianei, Silvana Peng le-a oferit în presă și i-a transmis acesteia că nu cunoaște situația de acum 13 ani dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

”Doamna Peng mă confundă! Probabil a stat în China și nu știe situația lui Reghe de acum 13 ani. Tăntălăul meu soț urla în gura mare că am învățat-o pe doamna Peng să-l facă de râs!

Eu ca mamă nu-s de acord cu ce face Reghe! O fată crescută în cultura chinezească nu are cum să stea în lumea lui Reghe, nu are cum să stea lângă așa ceva sau să fie asociată cu așa ceva”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

În urma acuzațiilor făcute de Laurențiu Reghecampf, acelea că, Anamaria Prodan s-ar fi aliat cu Silvana Peng pentru a-l desființa, sexy impresara a declarat că nici nu o cunoaște pe mama Asianei Peng personal.

„Îi e frică tare să-și asume, fiindcă ea veșnic aruncă cu noroi, amantele, femeile și așa mai departe. Eu citind mereu că Asiana este asociată cu această Caciuc, prieteniile, același oraș, una-i gimnastă, una nu știu ce e, am ajuns să cred că madame Prodan sau Tănase, cum o cheamă acum, confundă niște lucruri.

Totuși, ar trebui, nu știu cum să zic, să aibă mai multă atenție în exprimare, poate o condamn degeaba pe doamna Prodan, poate ea se referă la altceva și am înțeles eu greșit, e posibil să se întâmple și așa ceva!

Mi-aș dori ca dânsa să facă distincție între gimnasta României, Asiana Peng, și frumoasele escorte, printre care se numără și ea în urmă cu 13 ani. Da, dânsa, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc! A uitat probabil că a despărțit o familie!', a declarat Silvana Peng pentru Fanatik.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest