Anamaria Prodan s-a comparat cu mama lui Elon Musk: „Mă rog la Dumnezeu ca cele 3 comori ale mele să calce pe urmele copiilor domniei sale!”

 

După Elon Musk, și mama celui mai bogat om de pe planetă va veni în România. Impresara va lua parte la eveniment și consideră că există asemănări uluitoare între ea și Maye Musk.

 

Elon Musk sărbătorește Halloween-ul pe pământ românesc, după ce a închiriat Castelul Bran pentru o mega-petrecere unde a invitat nume mari din lumea bună a Hollywood-ului, între care și Angelina Jolie. O nouă informație a devenit publică: și mama celui mai bogat om din lume va ajunge în România, la începutul anului viitor, pentru a-și prezenta ultima carte, cu titlul ”O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și succes”. Evenimentul, organizat de Adrian Thiess, va avea loc la data de 26 ianuarie, la Sala Palatului din București.

 

Anamaria Prodan a vorbit despre evenimentul care va avea loc la finalul lunii ianuarie 2023 în Capitală. Ea consideră că sunt asemănări izbitoare între ea și mama celui mai bogat om din lume și speră ca, la un moment dat, cei trei copii ai săi să calce pe urmele lui Elon Musk.

 

”Maye Musk va veni pentru prima oară în România. Un eveniment unic în care va povesti cum e să crești trei copii singură, cum unul dintre copii devine cel mai bogat om al Planetei. Asemanãrile dintre mine si MAYE sunt uluitoare și mă rog la Dumnezeu ca cele 3 comori ale mele să calce pe urmele copiilor domniei sale! Un eveniment organizat de Adrian Thiess, omul drag mie pe care-l consider parte din Familia mea, omul care a adus în România cei mai puternici oameni ai Planetei! Pe data de 26 lanuarie la Sala Palatului sunt mândră sa stau alături de această femeie puternică și să vorbim în fața femeilor din România despre demnitate, mândrie, succes, educație și muncă împinsă la extrem față de copii și familie și față de VIAȚĂ!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest