Anamaria Prodan s-a sucit. Mesaj pentru Reghe: „Noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre”

 

Femeile sunt ființe complicate, capabile să treacă ușor de la o stare la alta, iar Anamaria Prodan este prototipul: de la negare la admirație e doar un pas.

 

Aflată în proces de divorț cu bărbatul cu care a stat împreună timp de 15 ani, sexy-impresara a avut un moment de melancolie pe care a ținut să-l împărtășească cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare. Vedeta a trecut peste scandaluri legate de amantlâcuri și bani datorați și a transmis un mesaj plin de afecțiune față de cel ce-i este încă soț în acte. Ea a ținut să mărturisească că deși nu mai e cu Reghecampf, ei doi vor rămâne întotdeauna un cuplu admirat de toată lumea și foarte puternic.

 

“Și cu asta am spus tot. Eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare Reghecampf și Prodan vor rămâne in istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat in țara aceasta.

Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

 

Impresara nu s-a oprit aici și a declanșat un tăvălug de laude la adresa lui Laurențiu Reghecampf pe care l-a catalogat drept cel mai valoros antrenor din țară. ”E cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care există și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE ! Amândoi întotdeauna pt copii obligatoriu unul și aceeași persoană!”, a mai scris impresara pe Instagram.

 

Postarea poate fi interpretată ca un moment revelatoriu pentru Anamaria Prodan, care ar dori să îngroape securea războiului în instanță cu bărbatul alături de care a conviețuit timp de un deceniu și jumătate, dar cine poate ști ce va scrie mâine ori peste o săptămână…

 

Între timp, impresara a fost amendată din cauza lui Laurențiu Reghecampf, după o nouă înfățișase la Judecătoria Buftea, prilejuită de solicitarea soțului cu privire la custodia comună a copilului. Reghe ceruse dreptul ca fiul său să-l poată vizita la Craiova ori de câte ori vrea el, însă înfățișarea a fost amânată, iar Anamaria Prodan s-a trezit cu o amenda. Potrivit reporterilor Antena Stars, impresara ar fi refuzat vizita Autorității Tutelare care i-ar fi bătut la ușa locuinței din Snagov. Din acest motiv, ea trebuie acum să plătească amenda de 500 de lei, iar acesteia i s-a spus că va fi efectuată din nou vizita.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest