Anamaria Prodan, schimbare radicală de look! Cum arată blondă cu breton/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan face ce face şi reuşeşte să atragă atenţia asupra sa! Nu este un secret pentru nimeni că ori de câte ori are ocazia, sexy impresara se reinventează, atât pentru plăcerea personală, cât şi pentru deliciul admiratorilor săi.

Astfel încât, cu puţin timp în urmă Anamaria Prodan a postat câteva filmuleţe în care le-a prezentat prietenilor virtuali, noul haircut! Dacă eram obişnuită cu ea, cu părul în nuanţe cât mai închise, iată că celebra impresară a decis că o schimbare drastică este binevenită!

Pentru ea, vârsta este un număr! Chiar dacă are 46 de ani, Anamaria Prodan face senzație oriunde apare! Exact cum a făcut şi acum! Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost filmată în timp ce era într-un salon de beauty, acolo unde şi-a făcut şi schimbarea de look. Cu breton şi cu părul vopsit într-un blond-gri, aceasta a reuşit să îi lase pe toţi cu gura căscată! Chiar dacă este „regina extravaganţelor” suntem aproape siguri că schimbarea de look se datorează unei peruci, iar totul a fost făcut în glumă, pentru a vedea reacţia admiratorilor săi.

Loviturile cumplite din spatele goanei după bani

În urma cu ceva timp, Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer, iar totul a fost descoperit după un control de rutină. Chiar dacă a fost o lovitură grea, a preferat să nu o împărtăşească cu familia sa pentru a nu le aduce grijă în suflete:

"Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi. La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive. Am stat 8 zile în spital şi nu am ieşit de acolo. Nu am ieşit pentru că mi-a fost frică de speculaţiile din presă. Dar de ceea ce îţi este frică, aia ţi se întâmplă. Mama când a aflat a început să plângă atunci când a aflat. Ea ştia că sunt în America, iar eu eram în Turcia la control”, a povestit Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest