Anamaria Prodan se mută din România: „Totul va fi istorie, inclusiv Reghecampf!”

 

Anamaria Prodan este decisă să se mute din România. În plin divorț de Laurențiu Reghecampf, impresara vrea să se stabilească în străinătate alături de copiii săi și să uite de tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața ei. Cu toate astea, vedeta așteaptă ca Bebeto să termine școala. 

Impresara vrea să își vadă copiii pe picioare și să uite de tot răul făcut de Laurențiu Reghecampf. 

„Întâi, vreau să-mi văd copiii pe picioarele lor, fiindcă au fost zguduiți foarte tare de Reghecampf. Noi luptăm singuri. Trăiesc mai mult afară în prezent. Vin acasă (n.r. – în România), îmi aranjez ce am de rezolvat, cel mic trebuie să termine școala, iar apoi plecăm. În momentul în care plecăm, totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Voi trăi afară', a explicat ea, în podcastul lui Damian Drăghici.

Anamaria Prodan a declarat că ea și copiii său au cetățenie americană și vor să se stabilească în Las Vegas. 

Anamaria Prodan și copiii ei au cetățenie americană și vor locui în Las Vegas: „Casa noastră este în Vegas, casa noastră este în Abu Dhabi. Cred că am obosit să trăiesc în România, sincer. Am afară prieteni care nu se uită câte brățări ai pe mână. Cum de ți le permiți, ce ai făcut pentru ele. Oamenii de afară sunt mult mai relaxați decât cei de la noi', a mai spus Anamaria Prodan în podcastul lui Damian Drăghici.

Impresara a vorbit și despre relația pe care și-o dorește în viitor. 

Când vine vorba despre relații, impresara nu vrea să mai formeze un cuplu cu bărbați români: „cred că următoarea mea relație trebuie să fie cu cineva de afară. Nu știu ce-o să fac în viitor, habar n-am', a lămurit impresara. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest