Anamaria Prodan se roagă public de Laurențiu Reghecampf să divorțeze la notar! Cele mai tari declarații pentru Antena Stars

 

În mod public, Anamaria Prodan îl roagă pe cel care i-a fost partener timp de 15 ani să renunțe definitiv la această căsnicie și să divorțeze la notar pentru a nu le mai fi ”târat numele în noroi”

”Nu vrem să mai auzim de nimic! Mitocănia ia forme uriașe. Am adus copiii, căci și-au dorit să-l vadă după un an. Copiii mei nu mint. Sunt minunați! Le era dor. Altfel nu au cum să-l vadă. Decât la tv sau la procese. Nu are voie Reghe să ia decizii singur. El, v- am spus! Are listă de mulți ani, ați văzut-o pe mail de la amantă: să o facă vedetă , să o pună pe prima pagină a revistelor, să semneze divorțul mai repede (căci “altfel nu-l mai s..e “, să-mi fie iertat limbajul dar îi aparține amantei ) Vrem să scăpăm! Îl rog public să mergem la notar să semneze divorțul urgent! Să dea familiei ce a luat (jumătate) și să stea cât de departe de noi să nu ne mai târască numele în noroi. A făcut un copil cu femeia asta, să stea acolo și să nu și mai distrugă emoțional copiii “ vechi “ de care nu îi mai pasă”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest