Anamaria Prodan, sfâșiată de durere, în ziua în care mama ei ar fi împlinit 73 de ani: „Îi simt lipsa din ce în ce mai tare”

 

Zi grea pentru Anamaria Prodan! Astăzi, mama impresarei, ar fi împlinit 73 de ani, însă din cauza unei boli crunte, interpreta de muzică populară Ionela Prodan a trecut în neființă, în urmă cu doi ani. În amintirea ei, afacerista a organizat un parastas, fiind totodată și un prilej de a-i strânge pe toți cei dragi, pentru a o omagia pe cea care a avut grijă de toată familia.  

Anamaria Prodan ne-a dezvăluit că deși au trecut aproape trei ani de când mama ei a murit, durerea și dorul se extind pe zi ce trece. Dar pentru că știe că nu există nicio soluție să o aducă înapoi, impresara și cei dragi se hrănesc din amintirile pe care le au cu interpreta de muzică populară.

„Suntem noi două, o să vină unchii, mătușile, mai multă lume. O să mâncăm așa cum îi plăcea ei și o să ne aducem aminte de ea, când o să repetăm cuvintele pe care le folosea, mai ales că eu semăn mult cu ea. Când eram mai mică, spuneam că nu vreau să semăn cu ea, iar acum copiii îmi atrag atenția că semăn cu ea.

Îi simt lipsa din ce în ce mai tare. Cred că nu o să treacă niciodată. Întotdeauna o să fie mai mare și dorul, și dragostea.” a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Au primit semne de dincolo de la Ionela Prodan

Anamaria Prodan ne-a mai mărturisit că mama ei a apărut în visul unei rude și i-a transmis să nu se îngrijoreze și să facă fapte bune în continuare, în numele ei.  

„Sunt fericită că cineva din familie a visat-o și spunea că nu are nevoie de nimic și să dăm la cei care au nevoie pentru că era are de toate”, ne-a mai spus impresara.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest