Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! Detalii exclusive despre despărțirea momentului!

 

Bombă în showbiz! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! Decizia de a merge pe drumuri separate vine la scurt timp după ce și-au reînnoit jurămintele făcute în ziua nunții. Detalii exclusive despre desparțirea momentului!

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se pregătesc să semneze actele de divorț a picat ca o bombă în lumea mondenă românească. Potrivit informațiilor obținute de Spynews.ro, cea care ar fi luat decizia separării ar fi fost chiar impresara.

Situația este mult mai complicată decât s-ar crede, astfel că imediat ce reporterii de investigație Spynews.ro vor afla toate detaliile, vă vom spune exact ce s-a întâmplat în intimitatea cuplului Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Și-au reînnoit jurămintele în urmă cu două săptămâni!

În urmă cu doar două săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf și-au reînnoit jurămintele pe care și le-au facut reciproc în ziua în care s-au căsătorit. Deși atunci părea că predomină dragostea și armonia între cei doi, se pare că realitatea a fost una cu totul și cu totul diferită de ce au arătat în fața oamenilor.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ....Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, în urmă cu doar două săptămâni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest