Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, vis împlinit în America! Ce metodă folosesc cei doi pentru a scăpa de stres

 
+2 click pentru
galerie

Trăieşte visul american! Anamaria Prodan o duce foarte bine în State. Are tot ce îşi doreşte, iar acum este mai fericită ca oricând. Nu o să-ţi vină să crezi cu ce îşi ocupă timpul mai nou soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf nu mai atrenează nicio echipă şi se pare că nici nu are de gând să o mai facă. Şi-a găsit altă ocupaţie. Ce-i drept, legată tot de fotbal. S-a hotărât să îmbine utilul cu plăcutul şi a deschis o academie de fotbal în Las Vegas.

Parteneră de afaceri îi este chiar soţia, Anamaria Prodan. Cea mai cunoscută femeie-impresar din România a mărturisit că acesta este un vis mai vechi şi că este extrem de fericită că au reuşit să-l pună în practică. În plus, Anamaria Prodan a declarat ca soţul ei a trecut printr-o perioadă stresantă în ultimii doi ani, a albit total şi arată de parcă ar fi îmbătrânit 20 de ani. Aşa că aceasta academie este ca o gură de oxigen pentru el.

America este a doua casa pentru Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Isi petrec foarte mult timp peste ocean. Acum ceva timp, Anamaria spunea că se gândesc serios să se mute acolo definitiv.

Urmăriţi materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest