Anamaria Prodan spune că Bebeto seamănă perfect cu Reghe! Discuție incendiată tată – fiu: „Lucrurile urâte trebuie să dispară!”

 

Băiatul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a fost selecționat la națională. Mama, extrem de încântată de realizare, consideră că acesta va călca pe urmele tatălui.

 

Bebeto, fiul Anamariei Prodan și a lui Reghe, a fost selecționat la reprezentativa României în cadrul unei preselecții la care au participat 600 de copii. Firesc, mama sa a fost mândră de acest fapt și prevede că fiul ei va călca pe urmele tatălui, fost internațional al României.

 

”Sunt mândră că din 600 de copii, el a fost selectat și îmi doresc să reprezinte România într-o zi. Mami i-a explicat că e vremea să plece de acasă, gata la 14 ani trebuie să muncești, că alții câștigă bani la vârsta asta. Va merge în America, va merge la Academie, urmează drumul surorilor”, a spus Anamaria Prodan despre Bebeto, la Antena Stars.

 

Impresara a mai spus că tânărul a luat trăsături de caracter de la ambii părinți, și, chiar dacă apreciază că seamănă perfect cu tatăl său, afirmă că sentimental îi seamănă ei foarte tare. ”E copia fidelă, dar înauntru e ca mine, e tare ca mami, nimic nu îl doboară. E o combinație între noi doi, el are foarte mult din mine.Îmi place că dacă se întâmplă ceva să nu câștige meciul îi dau lacrimile și ceartă pe toată lumea”, a spus Anamaria Prodan. Totodată, ea a mai dezvăluit că tatăl și fiul au avut o discuție destul de aprinsă la telefon: „E greu că a trecut foarte mult timp, s-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte”.

 

Ea a mai mărturisit la Antena Stars că își dorește foarte tare ca procesul de divorț să nu se mai tergiverseze, drept pentru care și-a rugat soțul să acționeze în consecință. „Sper ca săptămâna asta să închid. L-am rugat foarte tare și prin avocați și l-am rugat și eu, azi am vorbit cu Laurențiu, a vorbit și Bebe după multă vreme, chiar ne dorim foarte tare să divorțăm. Eu îmi doresc foarte tare, iar așa e frumos și pentru el că îi vine alt copil și e normal să fie un bărbat liber când îi vine copilul, iar eu e normal să fiu liberă pentru că nu eu am ales drumul ăsta, l-a ales Laurențiu, iar atunci pentru fiecare e cel mai frumos să-și vadă de viață și să meargă mai departe”, a mai spus Anamaria Prodan


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest