Anamaria Prodan, sugestie pentru iubitul Ronald Gavril: ”Un bărbat în costum este bărbat”

 

Sexy-impresara încearcă să-și convingă partererul să umble mai mult la constum, însă în ceea ce-l privește pe Laurențiu Reghecampf jr munca de lămurire în această privință se dovedește dificilă.

În cadrul emisiunii Prodanca. Punct și de la capăt, cea mai cunoscută femeie din fotbalul românesc și-a etalat concepțiile cu privire la modul în care trebuie să arate și să se îmbrace un bărbat. Ea a sugerat că un costum schimbă întotdeauna înfățișarea unui bărbat, conferindu-i mai multă atractivitate.

„Ron are oricum programul lui, are antrenamentul lui. Eu am pe agendă evenimentele și ne comandăm costumele de datele evenimentelor pe care le aveam. Mie cel mai mult îmi place pe Ronald să îl văd îmbrăcat în costum, cu toată că viața lui se desfășoară în sala de fitness și în sala de sport, este firesc să se îmbrace sport și înțeleg, dar cred cu tărie că un bărbat în costum este bărbat”, a declarat Anamaria Prodan, în ediția de astăzi de la Prodanca. Punct și de la capăt.

Dacă partenerul ar putea să poarte costume din ce în ce mai des, nu același lucru se poate întâmpla cu băiatul ei, Bebeto, care are o opinia fermă cu privire la hainele elegante. „Dacă vezi pe cineva în fiecare zi că vine îmbrăcat în costum, la cămașă peste tot, unde nu trebuie să vii îmbrăcat așa, te simți ciudat. Să mă duc la antrenament în costum e ciudat. Se uită lumea la mine urât”, a spus Bebeto.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest