Anamaria Prodan, totul despre mariajul cu fostul soţ! Care a fost motivul divorţului

 

Toată lumea îl şttie pe actualul soţ al Anamariei Prodan, antrenorul de fotbal, Laurenţiu Reghecampf, cât şi amănunte despre mariajul celor doi. Însă, nu mulţi sunt cei care îl cunosc pe primul partener de viaţă al impresarei, tatăl Rebeccăi şi a lui Sarah.

Anamaria Prodan a vorbit deschis despre mariajul cu Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost soţ o bună bucată de timp. Chiar dacă lucrurile nu au mai funcţionat în căsnicia celor doi, aceștia au decis să se separe într-un mod civilizat, fără prea mult tam, tam. Motivul separării a fost din cauza nepotrivirii de caracter.

Atât Tiberiu Dumitrescu, cât şi Anamaria Prodan şi-au refăcut vieţile şi sunt mai fericiţi ca niciodată. Mai mult de atât, cei doi au rămas prieteni, iar impresara a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. Soţia lui Laurenţiu Reghcampf a mărturisit că nu are ce să îi reproşeze, mai ales că în perioada în care au fost căsătoriţi, nu i-a lipsit nimic.

"Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt. Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa ( n.r. uniţi). Este o chestie de educaţie. Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri. Am divorţat pentru că la un moment dat eu eram un om foarte agitat şi el un om foarte cumpătat, eu voiam televiziune, el nu voia", a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest