Anamaria Prodan vrea să dea lovitura! Intenționează să cumpere un club de fotbal din România! VIDEO

 

Anamaria Prodan face ce face și atrage atenția tuturor! Deși are o avere din care ar putea trai lejer încă 30 de vieți, sexy impresara este decisă să dea lovitura și a mărturisit că intenționează să cumpere un club de fotbal din România!

Chiar dacă deocamdată nu a dat prea multe detalii despre ce echipă din Liga I ar fi vorba, însă surse din lumea fotbalului suţin că Anamaria vrea să preia clubul FC Hermannstadt pentru că acolo sunt cele mai mari probleme financiare.

"Ma gandesc sa cumpar un club de fotbal", a spus impresara la Telekom Sport.

Anamaria Prodan Reghecampf este un nume important în lumea impresariatului şi a reuşit să strângă o avere atât de mare încât la un moment dat afirma că ar putea să trăi împreună cu familie ei fără să facă nimic mai multe vieţi de acum înainte.

A făcut apel către greii din fotbal ca să doneze bani spitalelor

Imediat cum pandemia de coronavirus a blocat întreaga țară, Anamaria Prodan s-a numărat printre primele persoane publice care au donat o reală avere pentru spitalele aflate în criză din cauza numărului de pacienți infectați care creștea pe zi ce trecea.

După ce a donat o sumă impresionantă, impresara i-a îndemnat și pe ceilalți grei ai fotbalului să îi urmeze exemplul: „Dacă Dumnezeu v-a ajutat să strângeți averi să aveți o situație finaciare foarte bună... donați către aceste spitale și ajutați medicii să ne salveze! Voi, cei din fotbal! Ați făcut milioane datorită fotbalului! Ați ajuns cunoscuți datorită fotbalului. Luați o parte din ce v-a dat fotbalul și ajutați voi acum fotbalul sa înceapă cât mai repede! Dacă vom posta pe net, dacă vom aplauda la bacon dacă vom dansa în casă, încet incet totul va muri! Lumea va muri și fotbalul va muri! Daca eu și finul meu Moise Olariu, fost fotbalist al Timișoarei, nu am ezitat o secundă și am achizițonat paleți întregi de combinezoane, mănuși, măști, alcool, și cei din fotbal pot face un efort să ajutam și să ne ajutăm”, ne-a mai spus Anamaria Prodan.

  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest