Anamaria Prodan a venit cu dovezi la Antena Stars: „Câte 3 mii, 5 mii, 10 mii, 15 mii, niciodată nu erau suficiente”

 
+2 click pentru
galerie

Impresara l-a acuzat pe soțul ei că a vărsat multe mii de euro din contul familiei în cel al Corinei Caciuc, actuala iubită a lui Reghecampf.

 

Anamaria Prodan continuă tirul de acuze la care îl supune pe soțul său Laurențiu Reghecampf. Impresara spune că acesta ar fi transferat din conturile familiei în cel al iubitei zeci de mii de euro, și asta chiar în detrimentul propriului copil, care nu beneficia din partea tatălui său de o atenție similară.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Anamaria Prodan a arătat imagini cu transferurile pe care antrenorul le-ar fi făcut în contul Corinei Caciuc. Cu atât mai mult, sexy impresara susține că Laurențiu Reghecampf nu i-ar da copilului lui decât o sută de euro la câteva luni.

 

„Omul ăsta nu dă un leu în casă de ani de zile. Îi pune băiatului lui, din familie de milionari, o dată la 4-5 luni o sută de euro. Cum se făceau transferurile din contul nostru în cel al Corinei Caciuc. Câte 3 mii, 5 mii, 10 mii, 15 mii, niciodată nu erau suficiente. Am mii de mesaje. Omul ăsta și-a bătut joc de noi, de familia lui”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

 

Anamaria Prodan s-a arătat revoltată de comportamentul și acțiunile soțului său. Cu atât mai mult, banii pe care amanta îi primea de la antrenor erau din contul familiei, iar acest lucru ar fi deranjat-o cu adevărat pe Anamaria Prodan.

 

În altă ordine de idei, în cadrul unei emisiuni TV, impresara a spus că s-a dus la poliție pentru a cere ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf din cauza amenințărilor acestuia. ”Acum am plecat de la sediul Poliției, am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copii, până în momentul până când nu se termină această nenorocire. Consider că e mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt că primesc zeci, mii de mesaje de amenințare, oamenii de la Poliție au văzut, înjurături, amenințări, că ne omoară în casă”, a spus Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest