Anamaria Prodan, atac violent la Reghecampf: "Altă dovadă de slăbiciune și de prostie!" Cu cine l-a prins pe antrenor în pădure

 

Anamaria Prodan nu s-a mai putut abține a dat cărțile pe față în scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a fost deranjată de declarațiile făcute de soțul ei, asta după ce antrenorul a mărturisit că a divorțat de ea din cauza scandalului cu Dan Alexa.

''Ce fac bărbații slabi, în general! Cum își pot ascunde slăbiciunea, decât lovind într-un om puternic. Ce să spună Reghecampf? Păi, Reghecampf, atunci, este un mincinos patentat pe la toate emisiunile și spunea: ''Cum?! Soția mea?! Păi, este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat pe pământ!''. Păi, dacă se întâmplă așa ceva, nu mai existam noi. Minte!

Altă dovadă de slăbiciune și de prostie. El nu face față interviurilor. El nu face față presiunii, în primul rând. El nu are voie să se ducă la asemenea interviuri. El, de fapt a spus adevărul aruncând cu ceva rău în mine, în oricine altceva. Nu a fost filmat? Păi, cat m-am chinuit să nu dea pozele de prin păduri. Când țipam și mă luam în piept cu presa că nu e Reghecampf prin păduri, că nu este mașina noastră dată amantelor și că este la un prieten. N-a fost filmat!? M-am chinuit doi ani de zile, ca Iisus, să ascund toate urmele urâte și să nu se facă de râs și să nu ne facă pe noi de râs.

El este pus, săracul, să zic că toate lucrurile astea. Dacă nu zice lucrurile astea, înseamnă alte probleme, pe alte părți. El este cumva un fel de marionetă și păpușarul este în spate. Nu are ce să facă. Dacă avea puțină demnitate el nici măcar nu ieșea. Se vede foarte clar. Unde era cu Anamaria Prodan, ce salariu avea, jucători... Juca Champions League și Europa League și unde este Reghecampf astăzi? Trăiește din amintirile perioadei Anamaria Prodan și a familiei lui.

Păi, nu, el nu a înțeles un lucru! Oricum nu mai era binevenit în familie de foarte mulți ani. El știa clar că trebuie să plece. Și dacă nu divorța el, la un moment dat, potopul începea, că începeau să vorbească femeile din oraș. Problema noastră este că se face de râs din ce în ce mai rău. Eu încă nu am vorbit, copiii încă nu am vorbit. Noi încă stăm și ne este foarte milă. Dar, fetele și inclusiv băiatul meu i-au dat niște mesaje foarte clare. Dacă nu termin, începem să vorbim noi, asumat, cu dovezi . iar atunci când vorbesc copiii, orice părinte este terminat.'', a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest