Anca Badiu a explicat de ce preferă să nu locuiască împreună cu un bărbat: „Sunt o persoană dificilă. Am tabieturi!”

 

Într-un interviu exclusiv acordat Antena Stars, artista a dezvăluit detalii despre situație ei amoroasă. Cu maturitate și încredere în sine, Anca a subliniat că nu este singură, dar că independența este esențială pentru a se simți fericită și împlinită.

Cu sinceritate, cântăreața a recunoscut că, deși există cineva în viața sa, nu simte nevoia de a locui împreună cu partenerul pentru a se simți completă. „Sunt independentă, nu am nevoie de un soț, sincer. Nu mai am 20 de ani și e normal ca după o anumită vârstă să ai anumite tabieturi. Eu personal nu știu dacă aș putea să suport. Eu sunt și o persoană foarte dificilă, am pretenții destul de mari de la persoana cu care stau. Prefer să stau singură, e cel mai bine așa. Așa sunt eu și cred că așa o să fiu”, a mărturisit cântăreața.

În același interviu, Anca Badiu a discutat și despre singurătate, afirmând că, deși nu este ideal să fii singur, ea s-a obișnuit și chiar îi place să fie în această situație, deoarece este o persoană cu standarde înalte. „E adevărat că singurătatea nu este ok pentru nimeni, dar eu m-am obșnuit așa și sunt bine. Femeia este independentă, femeia își câștigă banul singură, poate să decidă cu cine stă și nu mai e ca pe timpuri, când trebuia să arăți lumii că... să fii în pas cu toată lumea, să vadă mama și tata că te căsătorești”, a precizat cântăreața.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest