Anca Badiu a trecut prin clipe de coşmar după ce a fost operată! Cum au tratat-o medicii de la Spitalul Floreasca

 
+2 click pentru
galerie

O celebră cântăreaţă de la noi a trecut prin clipe de coşmar! A fost operată din cauza unei probleme la umăr, iar când s-a prezentat la spital pentru a-şi schimba pansamentul a avut parte de un tratament inuman.

Anca Badiu, căci despre ea este vorba, a fost trimisă de la o uşă la alta, deoarece cardrele medicale refuzau să o ajute, s-a mai găsit şi o asistentă care i-a spus că are cancer. Şi asta fără a o consulta măcar.

"Am avut o mică intervenţie chirurgicală la umăr, era ceva estetică. A fost o intervenţie reuşită şi pentru asta le mulţumesc medicilor. Pe de altă parte, nu pot să spun acelaşi lucru despre personalul spitalului Floreasca, pentru că era aproape de casă. M-au trimis de la Ana la Caiafa, pentru un banal pansament, care a durat câteva minute să-l schimbe, apoi. Mi-au tot zis că nu se poate schimba, eu eram operată şi mă trimiteau până la Ilfov. Nu generalizez, dar personalul de la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt aşa cu nasul pe sus. Mai ales că plătesc şi asigurare," a declarat Anca Badiu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Află mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest