Anca Badiu, diagnosticată greșit de medici! Zece ani a luat un tratament pentru o boală pe care nu o avea/ VIDEO

 

Anca Badiu a trecut prin momente crunte! Fosta solistă de la Class a dispărut de sub lumina reflectoarelor, din cauza unor probleme de sănătate, iar perioada departe de scenă a îngropat-o într-o depresie cruntă. După mulți ani, vedeta a făcut mărturisiri despre toate câte a pătimit din cauza unui diagnostic pus greșit de medici.  

Anca Badiu s-a tratat timp de zece ani pentru hernie hiatală, boală de care nu a suferit nici macar o zi din viața ei. Fosta solistă de la Class a aflat abia după un deceniu, că medicii i-au pus un diagnostic greșit, iar pumnii de medicamente pe care i-a luat, au fost degeaba.

„La un moment dat, acum 10 ani, am avut niște crize în capul pieptului și aveam reflux gastro-esofagian. M-am dus la doctor doar că, ce să vezi? Mi-au pus un diagnostic greșit: hernie hiatală. Nu am avut pentru că am descoperit cu stupoare după 10 ani, după tratamente. Mi-au găsit o gastrită... Am probleme cu fierea. Neavând această hernie hiatală, începând și dieta cu nutriționistul... Diagnosticul a fost pus greșit”, a dezvăluit Anca Badiu pentru Antena Stars.

Pe lângă problemele de sănătate cu care înca se luptă, moartea fratelui său a adus și mai multă tristețe în sufletul Ancăi Badiu care a mărturisit că și-ar fi dorit să poată da timpul înapoi.

„M-am retras într-un context în care s-au produs niște evenimente dureroase. Nu mai vreau să mai vorbesc despre asta. Nu-mi face bine. Viața merge înainte, se întâmplă lucruri...”, a mai spus Anca Badiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest