Anca Lungu a lăsat ştirile şi s-a mutat în Franţa. Totul pentru dragoste şi din dragoste VIDEO

 

Anca Lungu a lăsat ştirile şi s-a mutat în Franţa! Totul pentru dragoste şi din dragoste! Acum, la un an de la decizia radicală, vedeta a făcut o nouă alegere! Totul despre Anca de acum, dar si despre milionarul care i-a dat lumea peste cap.

Anca Lungu a renunţat la televiziune pentru a-şi urma iubitul în Franţa. S-a dedicat vieţii de familie, dar nu a stat degeaba. Pe plan profesional, "Prinţesa Polonic" este fericită că poate încerca în fiecare zi reţete noi pe care le împărtăşeşte pe blogul său şi, mai nou, a intrat şi în lumea modei.

Când credea că iubirea nu îşi va face loc în viaţa ei, Anca Lungu l-a cunoscut pe cel ce avea să-i schimbe radical viaţa şi pentru care s-a mutat în sudul Franţei. Harry Arampatzis este un prosper om de afaceri din industria cosmeticelor, de origine greacă care deţine o avere de sute de mii de euro. Cei doi au devenit părinţii micuţului Georgios de curând şi au grijă şi de Natalia, fiica Ancăi Lungu din prima căsătorie. Fosta prezentatoare tv este răsfăţată în vacanţe de vis şi întotdeauna are grijă să le arate şi prietenilor săi virtuali locurile de poveste în care îşi petrece timpul.

"Un an. A fost cea mai lungă perioadă din viaţa mea dedicată exclusiv familiei. A fost un an greu, dar şi plin de satisfacţie pe care o simt ori de câte ori îmi privesc copiii cărora le-am oferit cea mai mare parte a timpului meu. Da! A fost o investiţie bună şi înţeleaptă. Cu menţiunea că familia rămane prioritate, împart cu voi şi bucuria primului meu proiect de aici, din sudul Franţei. E un proiect în care am investit pasiunea şi experienţa acumulate în cei 15 ani de televiziune.", a declarat Anca Lungu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest