Anca Pandrea a fost externată: "Nu pot să respir fără oxigen!"

 
+2 click pentru
galerie

Anca Pandrea a fost externată! Actriţa a ajuns, în sfârşit, acasă după o lună de zile în care a fost internată din cauza problemelor grave pe care le avea la plămâni.

Actriţa a fost astăzi externată după o lună de zile în care a stat în spitalul Floreasca din Capitală. Însă, chiar dacă a ajuns acasă, actriţa este nevoită să stea cu un tub de oxigen.

"Mă simt bine. Una că sunt pe oxigen şi voi sta încă 2-3 luni acasă numai pe oxigen. Nu pot să respir fără oxigen, adică pot cam maximum 10 minute după care trebuie să-l am. L-au adus astăzi," a spus Anca Pandrea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

În ultima perioadă, Anca Pandrea şi-a neglijat sănătatea doar pentru că îşi dorea să fie lângă Iura, cel care a fost sufletul ei pereche.

"Am vrut să fiu mai aproape de Iura, adică să fiu cu Iura mult mai repede. Ceea ce nu am făcut bine pentru că n-am fost nici la Iura mai repede şi s-a întâmplat în spital să ajung. N-am ajuns nici la el, în schimb e prima oară când fac Paştele în 27 de ani fără el. Deci, Iura nu merita să-i fac asta," a mai spus actriţa.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest