Anca Serea a ajuns, de urgență, la spital! Care este starea ei de sănătate: „Am chemat salvarea”

 

Anca Serea a ajuns, de urgență, pe mâinile medicilor. Mămica eroină a showbiz-ului autohton a fost luată de salvare din propria casă. Ce s-a întâmplat cu soția lui, a dezvăluit chiar Adrian Sînă, în cursul acestei dimineți.

Anca Serea nu trece printr-o perioadă tocmai roz. Vedeta a ajuns la spital, din cauza unei probleme de sănătate mai vechi, care îi dă bătăi de cap de ceva timp. Soția lui Arian Sână a primit îngrijiri medicale, după ce artistul a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

În cadrul unui video publicat de Adi Sînă pe contul său de socializare, Anca Serea a dezvăluit ce i s-a întâmplat, de pe patul de spital:”Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil e viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok”, a spus Anca Serea de pe patul de spital.

După ce a luat decizia de a se interna, atât Anca Serea, cât și Adi Sînă trebuie sa facă testul pentru noul coronavirus, pentru a afla dacă au fost infectați, după ultima lor călătorie.

”Astăzi ne vom face împreună testul COVID-19, să aflăm dacă trebuie să stăm departe de copii și mâine vom afla rezultatul și vă ținem la curent cu toate chestiile astea”, a spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest