Anca Serea a fost externată, după ce a fost dusă cu ambulanța la spital! Cu ce problemă s-a confruntat

 

Anca Serea a fost externată, după ce zilele trecute a fost dusă cu ambulanța, de urgență, la spital! Vedeta a dezvăluit cu ce problemă de sănătate s-a confruntat, dar și care este starea sa actuală.

Clipe de coșmar pentru Anca Serea! Soția lui Adi Sînă s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, în timp ce se îndrepta spre o întâlnire de afaceri, în Bulgaria.

“Mi s-a făcut foarte rău, am vărsat. Am chemat ambulanța. Am fost pe marginea prăpastiei. Nu mai auzeam cu urechea dreaptă, nu mai vedeam cu ochiul drept. Toată partea dreaptă a capului îmi era amorțită. Nu am mai putut să îmi mișc mâinile și picioarele. Adrian s-a speriat și el foarte tare. Oamenii nu vorbeau engleză deloc și nu ne puteam înțelege cu ei. M-au dus la un spital acolo. (...) Am stat peste noapte în Bulgaria pentru că ne-a fost teamă să plecăm și acum sunt la spital, în București.” a dezvăluit Anca Serea pe contul ei de instagram.

Cu ce problemă s-a confruntat

Anca Serea a fost internată în spital din cauza anemiei. Deși este o problemă mai veche cu care se confruntă, vedeta a dezvăluit că niciodată nu i-a acordat atenția cuvenită, preocupându-se în continuare mai mult de proiecte și de afaceri, decât de propria sănătate.

”Ați aflat că am ajuns internată în spital din cauza anemiei. Este o problemă de care știam, dar nu i-am acordat niciodată importantă cuvenită. Corpul meu a vrut să îmi transmită mesajul că muncesc prea mult, mă odihnesc prea puțin și nu am ținut cont de tratamentul pe care ar trebuit să îl urmez constant. Simptomele pe care le-am resimțit de dată această au fost că un duș rece. Am crezut efectiv că... nu o să-mi revin.”, a mai zis Anca.

Din fericire, vedeta a fost externată, iar episodul de coșmar prin care a trecut a fost pentru ea o lecție din care a învățat că trebuie să aibă mult mai multă grijă de sănătatea ei, decât de afacerile pe care le detine.  

”În sfârșit am ajuns acasă! Și... sunt puțin mai bine! Sănătatea este cel mai prețios lucru din viață unui om. Iar ultima săptămâna mi-a demonstrat din plin cât de mult contează să ai grijă de tine, nu doar pentru binele tău, ci și pentru al celor care depind de tine sau al celor care țin la tine.”, a scris ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest