Anca Țurcașiu a divorțat de soțul său, după un mariaj de 22 de ani! Prima reacție a vedetei

 

Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei, după ce timp de 22 de ani au fost căsătoriți și păreau a trăi o frumoasă poveste de dragoste fără sfârșit. Anunțul separării a fost făcut de actriță, care a avut și o primă reactie despre situația în care se află.  

În urmă cu 10 zile, Anca Țurcașiu aniversa 22 de ani de căsnicie și oferea detalii despre mariajul fericit pe care îl are, cu Cristian Georgescu. Însă lucrurile, se pare, că nu au stat deloc atât de roz, dat fiind anunțul pe care l-a făcut în urmă cu câteva ore pe contul său de socializare.

Prima reacție a vedetei!

Anca Țurcașiu a fost cea care a dezvăluit că nu mai formează un cuplu cu bărbatul care i-a fost alături pentru mai bine de 22 de ani. Actrita s-a arătat profund dezamăgită de separare și a mărturisit că divorțul este o lecție de viață din care are numai de învățat.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!”, așa și-a început Anca Țurcașiu mesajul pe Facebook.

În continuare, Anca Țurcașiu a ținut sa precizeze că deși despărțirea de cel care i-a fost soț atâta amar de vreme este dureroasă, va ține furntea sus și este convinsă că va avea parte, în continuare, de multă iubire și pace.

„Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!”, a scris în continuare vedeta.

Cât despre motivul care a dus la destrămarea unei familii, Anca Țurcașiu a spus că nu va oferi niciodată mai multe detalii, aceasta fiind decizia finală.

„Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!”, a adăugat cântăreața.

Vedeta și-a încheiat mesajul cu o serie de mulțumiri pentru toți cei care i-au fost alături în această perioadă grea prin care trece.

„Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a mai scris Anca Țurcașiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest