Anca Țurcașiu, lovitură primită din partea fostului soț! Noua iubită a lui Cristian Georgescu s-a mutat în casa artistei!

 

Lovitură sub centură pentru Anca Țurcașiu din partea fostului soț! Nici bine nu au anunțat despărțirea că medicul Cristian Georgescu deja se bucură din plin de statutul de bărbat divorțat și a mutat-o pe actuala sa iubită în casa în care a locuit decenii cu actrița cu care a fost căsătorit 22 de ani!

Vestea că Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au decis sa meargă pe drumuri separate, după 22 de ani în care și-au fost alături la bine și la greu, a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton! Deși niciunul dintre ei nu a vrut să vorbească despre motivele care au dus la ruptură, surse apropiate celor doi au dezvăluit că separarea s-a produs din cauza comodității medicului, care a încetat în a mai profesa și a început să trăiască din banii pe care îi făcea actrița.

Noua iubită a lui Cristian Georgescu, mutată în casa Ancăi Țurcașiu

În ciuda faptului că de la divortul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu a trecut o perioadă scurtă de timp, se pare că medicul și-a găsit rapid fericirea, în brațele altei femei. Mai mult de atât, potrivit unei surse apropiate medicului, fostul soț al actriței si-a adus noua cucerire în casa în care a locuit cu vedeta ani buni.

Imediat după ce a anunțat separarea de tatăl copilului său, Anca Țurcașiu s-a mutat într-un apartament, poziționat într-un cartier rezidențial din Capitală, iar în vila ridicată de ea și fostul soț a rămas doar Cristian Georgescu și actuala iubită, conform detaliilor ieșite la iveală recent.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest