Anca Țurcașiu în floarea vârstei! Arată ca la 20 de ani

 

Când vine vorba despre siluetă, Anca Ţurcaşiu arată de zece ori mai bine decât multe domnişoare din showbiz. Chiar dacă nu mai este la vârsta lor, vedeta ne bucură privirile cu un corp ca tras prin inel. Dar să nu vă gândiţi că artista mânâncă ce apucă şi la orice oră. Anca are nişte reguli de viaţă foarte stricte de la care nu se abate niciodată.


Corpul frumos şi sănătos se ţine cu multă trudă, iar Anca Ţurcaşiu ştie acest lucru cel mai bine. Cu toate că peste două luni va împlini 44 de ani, artista arată senzaţional, dar pentru acest rezultat Anca munceşte din greu de ani de zile.

După ce s-a documentat temeinic şi a stat de vorbă cu mai mulţi nutriţionişti, vedeta a hotărât că este mai bine să renunţe la carne şi să devină vegetariană. Chiar dacă urmează cu sfinţenie un stil de viaţă sănătos, Anca nu le impune soţului şi băiatului ei aceeaşi alimentaţie.

"Am citit foarte mult, am stat lângă oameni de la care am avut de învăţat, lângă nutriţionişti şi nu fac un caz din asta. Fiecare e liber să mănânce crenwurşti sau ce vrea.cozonac. Eu nu! Regulile acestea nu sunt valabile pentru fiul şi pentru soţul meu. Fiecare mănâncă ce vrea. Eu le gătesc lor tot sănătos, dar ei mănâncă carne. Nu mănâncă sosuri, mănâncă dulciuri, eu nu mănânc dulciuri."a spus Anca.


Chiar şi atunci când are pofte de ceva dulce, artista dă iama în fructe, dar nicidecum în prăjituri sau ciocolată. Şi asta nu-i tot. Anca are un program de alimentaţie bine pus la punct de la care nu se abate niciodată.

Bravo, Anca! Pentru aşa o siluetă trasă prin inel era de aşteptat să faci, totuşi, şi nişte sacrificii.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest