Anda Adam continuă lupta în instanță după ce a fost evacuată din vila din Bragadiru: ”S-au inversat părțile!”

 

Asistăm la o răsturnare de situație în litigiul dintre artistă și proprietara vilei din care aceasta a fost dată afară în vară. Amănunte incendiare în exclusivitate la Antena Stars.

 

Anda Adam s-a judecat după ce a fost evacuată din vila în care a locuit în Bragadiru. Ultimul episod în instanță s-a petrecut în iulie, când artistei i-a fost respins apelul de către Tribunalul Ilfov, fiind obligată să părăsească imobilul și să achite cheltuielile de judecată. Avocatul Adrian Cuculis a dezvăluit, în exclusivitate la Antena Stars, că este plauzibilă o inversare a părților în acest litigiul, acesta spunând că există un antecontract de vânzare – cumpărare între proprietara imobilului și cântăreață.

 

"În primul rând, vine şi întăreşte cumva şi mai tare ceea ce s-a întâmplat iniţial când ea spunea că nu există niciun fel de contract, niciun fel de antecontract de vânzare-cumpărare. Ei bine, uitaţi că se dovedeşte că există, pentru că ea cere acum rezoluţiunea acelui antecontract de vânzare-cumpărare pe care l-au încheiat părţile şi promisiunile pe care şi le-au făcut în mod reciproc, iar în al doilea dosar din câte am observat, încearcă să spună Anda Adam că dosarul pe care l-a deschis iniţial împotriva clientului nostru, adică s-au inversat părţile, acum ea ar fi reclamanta şi noi am fi intimaţii, nu se soluţionează suficient de repede şi cere unui alt judecător să constate lucrul acesta. Pot spune într-un mod clar că sunt nişte dosare mai degrabă de şicană, unde vom cere bineînţeles şi noi cheltuieli de judecată", a dezvăluit avocatul Adrian Cuculis la Antena Stars.

 

Acesta a lăsat să se înțeleagă că se poate produce o răsturnare de situație în acest litigiu juridic: "Ea a fost într-adevăr evacuată cu succes din imobilul respectiv. Cel puţin pentru moment nu au mai avansat litigiile dintre părţi, însă bineînţeles că atunci când vom primi cererea de chemare în judecată, o să formulăm toate apărările necesare şi probabil vom face şi o cerere reconvenţională, unde să ne manifestăm şi noi pretenţiile faţă de ea..."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest