Anda Adam, declarații exclusive de Antena Stars despre situația stânjenitoare de la evenimentul ei: „A fost o eroare de comunicare”

 

Cum a reacționat cântăreața după ce mai mulți invitați s-au plâns că au fost puși să-și plătească nota la evenimentul la care ea i-a chemat.

 

Anda Adam și-a lansat propriul parfum. La evenimentul de lansare ea a chemat prieteni apropiați, între care s-au numărat, firesc, vedete din lumea showbiz-ului autohton. Toate bune și frumoase până când invitații au început să ceară băuturi alcoolice, iar acestea au venit însoțite de nota de plată, spre surpriza celor prezenți.

 

În exclusivitate la Antena Stars, amfitrioana a explicat cum s-a ajuns la această situație. Ea susține că totul se datorează unei erori de comunicare, în sensul că personalul ce deservea localul nu a fost anunțat că toată consumația se trece pe nota cântăreței. Mai ales că, la un eveniment anterior desfășurat în locația cu pricina, doar „soft drinks” au fost din partea organizatorului.  

 

”A fost o situaţie neplăcută pentru 5 minute pentru că angajaţii de acolo nu au fost informaţi. A fost o eroare de comunicare, să spun, având un eveniment cu o săptămână înainte în care au avut regulile stabilite deja, ei au crezut că va funcţiona la fel, că tot ce înseamnă soft drinks este din partea casei, iar ce înseamnă alcool trebuie plătit de către client. Dintr-o eroare de comunicare, scăpând un amănunt netransmis către ospătari, în momentul în care a început să se comande alcool, ei şi-au făcut datoria, au zis să pună notele de plată. Ulterior, după 5 minute, au venit la mine, au spus: "Noi cum facem că nu am înţeles exact? Lumea plăteşte sau nu plăteşte"? Le-am spus, pentru că dădeam 20 de interviuri în acelaşi timp: "Nu, nimeni nu plăteşte nimic. Facturaţi totul la mine"., a declarat Anda Adam la Antena Stars

 

Anda Adam a dezvăluit și reacția Vicăi Blochina atunci când a primit nota de plată: "Săraca era foarte mişto îmbrăcată, dar nu venise cu poşetă, cu portofel. Era cu telefonul în mână şi cu o ţinută foarte cool. Am şi factura de la local către compania mea, unde am rugat să se factureze toate băuturile. Deci, a fost o eroare de comunicare, de aceea la primele comunicări ale ospătarului către invitaţi au apărut aceste discuţii, noi fiind în faţa camerei, Vica spunând: "Eu cu ce să îţi plătesc pentru că nu am banii la mine. Nu vezi că sunt cu telefonul în mână şi aşa am venit la tine?" şi i-am spus: "Stai liniştită că nu trebuie să plătească nimeni nimic."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest